Les escoles locals d'anglès asseguren que veuran afectades per les fallides d'Opening i Brighton


  • Comparteix:

El tancament de l'escola d'idiomes Brighton i la fallida del grup Opening ha provocat recels entre els alumnes sobre el sistema de pagament utilitzat per les escoles d'anglès. No obstant, des dels centres que operen a la ciutat s'afirma que es tracta d'un cas de mala gestió empresarial i que no és extrapolable a la resta de centres educatius.

Les fallides de les escoles Brighton i Opening han provocat certa inquietud en el sector, tot i que s'afirma que no han registrat una davallada en el nombre d'alumnes o matrícules. Montserrat Obiols, de l'escola Sprint ha explicat que, ara, els alumnes s'interessen sobretot per quin sistema de pagament aplica l'escola:

Montserrat Obiols

De moment, nosaltres no hem notat la crisi que sembla que hi ha en el sector


Brighton, que aquesta setmana ha anunciat que tanca les escoles que té repartides per tot Catalunya, no té centres a Sant Cugat. Sí, en canvi Opening que tenia una franquícia a la ciutat. Ara, aquesta escola d'anglès ha passat a anomenar-se "Saint James". El seu director, Federico Prasttofer, ha volgut subratllar que la fallida del grup només ha afectat els centres que estaven gestionats directament per la matriu, CEAC, i no pas les franquícies.

Federico Prastoffer

El problema respon a un tema de mala gestió empresarial


Finalment una de les alumnes afectades pel tancament d'Opening a Sabadell ha explicat que els alumnes signaven un crèdit pensant-se que, en realitat, signaven un préstec:

Jesssica Sotodosos

No et parlen clarament de com funciona el ssitema de pagament dels cursos


Sant Cugat té actualment 11 escoles d'anglès



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.