Tres empreses santcugatenques, premiades per la Cambra de Terrassa


  • Comparteix:

Les empreses santcugatenques Konik-Tech, Chocolat Factory i ISS Facility Services seran guardonades per la Cambra de Comerç Terrassa en reconeixement al desenvolupament en innovació, distinció internacional i sostenibilitat. La 7a edició dels Premis Cambra 2007 tindrà lloc a finals de mes i estarà presidida pel conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet.

La Cambra de Comerç de Terrassa reconeix un any més aquelles empreses de la demarcació que han destacat pel seu desenvolupament en internacionalització, innovació, sostenibilitat i formació empresarial, nous emprenedors i comerç, i serveis i turisme.

El director general de la Cambra de Comerç de Terrassa, Josep Prats, destaca la trajectòria qualitativa de les empreses de Sant Cugat.

Josep Prats

Sant Cugat concentra unes empreses importants en nombre i qualitat empresarial. La seva trajectòria és molt adequada.


En la categoria d'empresa més innovadora, la Cambra de Comerç de Terrassa ha reconegut la tasca de l'empresa santcugatenca Konik-Tech.

El director general de l'empresa, Josep Maria Gibert, explica com han rebut el premi.

Josep Maria Gibert

És un estímul a tota la feina que portem a terme en el món de la innovació. Ens satisfà molt aquest premi.


Chocolat Factory, ubicada al parc de Can Magí, serà premiada per la política de promoció, pel reconeixement internacional i per l'obertura a nous mercats exteriors. Com a millor empresa en l'àmbit de la sostenibilitat i responsabilitat social corporativa, la premiada és la santcugatenc ISS Facility Services.

L'entrega de premis tindrà lloc el dimecres 27 de juny a Matadepera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.