Adolfo Domínguez inaugura en persona la nova botiga a Sant Cugat


  • Comparteix:

Balanç positiu de la primera setmana de vendes de la nova botiga d'Adolfo Domínguez a Sant Cugat. El dissenyador i modista considera que la marca està prou consolidada al nostre país i assegura que ha tingut molt bona acollida a la nostra ciutat. La inauguració oficial del nou establiment ha comptat amb la presència del mateix Domínguez i de la dona de l'expresident Pujol, Marta Ferrussola.

La botiga Adolfo Domínguez, la primera pròpia de la marca que s'instal·la a Sant Cugat, va obrir les seves portes la setmana passada i el primer balanç del dissenyador és molt positiu.

Adolfo Domínguez

El balanç és clarament positiu.


La nova botiga de Sant Cugat entra en un pla d'expansió de l'empresa de moda, que incorpora un nou concepte d'establiments més grans, estructurats i còmodes de cara al client. El nou local, situat al carrer d'Àngel Guimerà, és una aposta de la marca d'un nou concepte d'establiment en què s'integra tota l'oferta de les col·leccions d'Adolfo Domínguez.

El dissenyador ha destacat les qualitats de Sant Cugat com a lloc per viure i no ha descartat traslladar-s'hi.

Adolfo Domínguez

Sant Cugat és un dels lloc més bonics per viure-hi


La inauguració oficial de la botiga ha tingut lloc aquest dijous al vespre. L'acte ha comptat amb la presència del mateix modista i fundador de la marca, Adolfo Domínguez, que ha estat acompanyat per l'alcalde en funcions i per personalitats com Marta Ferrussola.

Adolfo Domínguez té prop de 450 botigues arreu del món. L'objectiu de la marca és assolir a finals de l'any vinent 600 botigues, ampliant l'oferta a mercats com l'Amèrica Llatina, el Japó i la Xina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.