Drivania, premiada per la patronal PIMEC, prepara l'ampliació de la seu


  • Comparteix:

L'empresa Drivania ha estat premiada per la patronal PIMEC com a millor iniciativa empresarials a Catalunya l'any 2006 en la categoria de microempresa. L'empresa que té la seva seu a la ciutat ja està projectant el seu creixement i aquest setembre inaugurarà la nova seu central al polígon Can Sant Joan.

Drivania es dedica al lloguer de cotxes amb xofer per a executius i actualment es troba 30 ciutats de l'Estat espanyol i a 80 països diferents. En el seu procés de creixement, Drivania inaugurarà al setembre la nova seu central de l'empresa al polígon industrial de Can Sant Joan.

Gerard Martret, soci cofundador de l'empresa, explica per quins motius estan a Sant Cugat.

Gerard Martret

A partir d'aquest setembre, obrirem una nova oficina a Sant Cugat de 650 metres quadrats amb la qual consolidarem la nostra seu.


L'empresa surera Bestap Selva a Girona i a Cirprotec a Terrassa han estat les guardonades en categoria de petita i mitjana empresa, respectivament.

A l'acte, hi han assistit el president de la Generalitat, José Montilla, i el conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.