L'Associació de Comerciants del Barri del Monestir reprèn l'activitat

Economia

Publicat el 22/jun/07 per Nacho Vazquez

L'Associació de Comerciants del Barri del Monestir ha reprès l'activitat després de sis mesos de reflexió i no descarta tornar a formar part de la Federació d'Associacions de Comerciants abans de final d'any. Les subvencions concedides per l'Ajuntament han propiciat que l'entitat hagi pogut superar la crisi i torni a preparar activitats per dinamitzar el comerç del barri.

Les demandes fetes per l'associació per mirar de tornar a l'activitat i a les que ha donat resposta l'Ajuntament han estat més ajudes econòmiques i poder comptar amb una secretària exclusiva per a l'associació. L'entitat també compta amb una nova seu social a l'avinguda de Cerdanyola.

Ho explica el president de l'Associació de Comerciants del Monestir, Jaume Valls.

Jaume Valls

Vam demanar una ajuda per poder tenir una secretària a l'associació per a fer visites i socis. També tenim un nou local social a l'avinguda de Cerdanyola.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els comerciants del Monestir també han obtingut més assessorament en matèria de campanyes, suport que rebran de l'àrea de Comerç de l'Ajuntament i que es pot complementar amb les iniciatives de la Federació. Aquest fet obre les portes a la reintegració de l'entitat a la Federació d'Associacions de Comerciants abans de final d'any. Jaume Valls.

Jaume Valls

És una cosa que han de decidir tots els socis però jo no descarto que a final d'any poguem tornar a formar part de la Federació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Un cop recuperada l'activitat, l'associació ha preparat un seguit d'actes per Festa Major entre els quals hi destaca la Botiga al Carrer, dos concerts a l'avinguda de Cerdanyola i al carrer de la Creu i un concurs d'aparadors.