Tres empreses de Sant Cugat rebran avui premis de la Cambra de Terrassa


  • Comparteix:

Les empreses santcugatenques Konik-Tech, Chocolat Factory i ISS rebran aquest dimecres un dels premis de la Cambra de Comerç de Terrassa a la innovació, la distinció internacional i la sostenibilitat. La setena edició dels Premis Cambra tindrà lloc aquest vespre i estarà presidida pel conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet.

El director general de la Cambra de Comerç de Terrassa, Josep Prats, destaca la trajectòria qualitativa de les empreses de Sant Cugat.

Josep Prats

Sant Cugat concentra unes empreses importants en nombre i qualitat empresarial. La seva trajectòria és molt adequada.


En la categoria d'empresa més innovadora, la Cambra de Terrassa ha reconegut la tasca de la companyia santcugatenca Konik-Tech. El director general de l'empresa, Josep Maria Gibert, explica com han rebut el guardó.

Josep Maria Gibert

És un estímul a tota la feina que portem a terme en el món de la innovació. Ens satisfà molt aquest premi.


Chocolat Factory, ubicada a Can Magí, serà distingida per la política de promoció i el reconeixement internacional. La gerent de la companyia, Titus Ruiz, destaca l'estratègia d'expansió i l'obertura de nous mercats a l'Àsia.

Titus Ruiz

Estem molt contents per la ràpida expansió, sense franquícies. A final d'any tindrem cinc botigues a Singapur i dos a la Xina.


Com a millor empresa en l'àmbit de la sostenibilitat i la responsabilitat social corporativa, la premiada és la santcugatenca ISS Facility Services.

El lliurament de la setena edició dels Premis Cambra es farà aquest vespre a Matadepera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.