Tres empreses santcugatenques, guardonades amb els premis Cambra


  • Comparteix:

La Cambra de Comerç de Terrassa ha distingit tres empreses santcugatenques amb els seus guardons. KonichTech, Chocolat Factory i ISS són les companyies premiades aquest dimecres en un acte presidit pel conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet. El regidor Jordi Joly, present a l'acte, creu que aquest reconeixement posa de manifest el potencial econòmic de Sant Cugat.

L'empresa dedicada a la producció d'analitzadors mol·leculars, Konik-Tech, ha estat premiada per segona vegada amb un Premi Cambra en els últims quatre anys. Primer van rebre la distinció en internacionalització i enguany han rebut el guardó a la innovació.

El gerent de Konik-Tech, Josep Maria Gibert, creu que és un reconeixement al treball en equip.

Josep Maria Gibert

Primer vam guanyar el premi a la internacionalització i ara a la innovació. Per nosaltres és un reconeixement al treball a tot l'equip de Konich-Tech.


La política mediambiental i de responsabilitat social d'ISS Facility Services, companyia de serveis de neteja i d'higiene, ha rebut el Premi Cambra a la sostenibilitat.

Pel director de responsabilitat social d'ISS, Ramon Folch, aquest premi és un estímul per continuar la seva tasca.

Ramon Folch

Tot reconeixement ens motiva a seguir treballant i tirar endavant, cada dia amb més ganes, la nostra tasca social.


De la seva banda, Chocolat Factory ha estat guardonada amb el Premi Cambra al comerç, serveis i turisme en reconeixement a la seva política de promoció i a l'obertura a nous mercats.

Titus Ruiz és la gerent de Chocolat Factory.

Titus Ruiz

Havíen rebut rebut altres premis al disseny, però és la primera vegada que es reconeix la nostra obertura a l'exterior. Estem molt contents.


El consistori ha estat representat pel tinent d'alcalde d'Economia i Organització, Jordi Joly, qui ha destacat el paper de la ciutat en la innovació i la creació de valor afegit. Escoltem Jordi Joly.

Jordi Joly

A Sant Cugat s'està creant un clima favorable a la innovació, de valor afegit i d'activitat que posa de manifest el potencial de la ciutat. Això s'ha de traduir amb resultats.


L'acte de lliurament dels premis -presidit pel conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet- ha tingut lloc aquest dimecres a Matadepera, amb la presència de 500 persones. Aquesta setena edició dels Premis Cambra és la que ha comptat amb més empreses santcugatenques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.