Catalana Occident factura un 13,5 per cent més que l'any passat


  • Comparteix:

El grup Catalana Occident, amb seu a Sant Cugat, ha augmentat el seu volum de negoci un 13 i mig per cent durant els primers 9 mesos de l'any. Tot i així, els resultats del grup assegurador NO han estat tant positius i han quedat més d'un 12 per cent per sota que l'any passat.

En el que portem d'any, Catalana Occident ha facturat més de 915 milions d'euros per primes d'assegurances. El segment que més ha crescut és el anomenat multi-risc, mentre les assegurances de vida i de vehicles han tingut un creixement moderat. La incorporació de les companyies Lepanto i Nortehispana al grup Catalana també ha contribuït a augmentar la facturació en assegurances diverses.

Els resultats de tot el Grup han superat els 35 milions d'euros, un 12 per cent MENYS que l'any passat.
Segons els directius de Catalana, l'evolució desfavorable dels mercats financers ha provocat aquesta reducció.

D'altra banda, el grup assegurador compta des d'ara amb un nou president del Consell d'Administració. Es tracta del fins ara Conseller-Delegat, Josep Maria Serra Farré.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.