Recoder assegura que s'incrementen els serveis sense augmentar els impostos


  • Comparteix:

L'alcalde assegura que Sant Cugat té una pressió fiscal molt per sota del nivell de serveis que reben els ciutadans. Lluís Recoder ha fet aquestes declaracions després que un estudi fet pel ministeri d'Hisenda reflecteixi que la ciutat té un nivell impositiu menor al d'altres ciutats de l'Àrea Metropolitana com ara Rubí, Sabadell, Badalona o Barcelona.

Sant Cugat ocupa la divuitena posició en el rànking de la pressió fiscal en ciutats amb més de 50.000 habitants de tot l'Estat Espanyol. Segons un estudi del ministeri d'Hisenda, el nivell impositiu de Sant Cugat està per sota d'altres ciutats del voltant com Rubí, Viladecans, o fins i tot del districte més barat de Barcelona.

L'alcalde creu que amb aquestes dades a la mà, es pot afirmar que la ciutat té una pressió fiscal 'mitjana', i el que és més important, que es correspon amb el nivell de serveis que s'ofereixen:

Lluís Recoder

Aquestes dades corroboren que Sant Cugat té una pressió fiscal mitjana i que estan en correspondència amb els impostos que reben els ciutadans


Segons Lluís Recoder la pressió fiscal dels municipis s'ha de correspondre amb els serveis que reben els ciutadans. En aquest sentit, l'alcalde creu que Sant Cugat trenca la tendència i ofereix més serveis tot i no augmentar els impostos.

Lluís Recoder

Jo quan em vaig presentar a les eleccions vaig dir que no incrementaria la pressió fiscal i no ho hem fet. I en canvi, sí que hem incrementat i molt, els serveis.


Recordem que aquest estudi va ser utilitzat pel PP per denunciar que sis dels deu municipis de tot l'Estat amb més pressió fiscal eren governats pel PSC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.