Delphi saneja la planta santcugatenca redistribuint els costos de la nova bomba


  • Comparteix:

El sindicat CCOO a Delphi afronta els propers quatre anys amb el compromís per part de la multinacional nord-americana de mantenir la producció de bombes d'injecció a Sant Cugat i dividir costos entre diferents plantes. El reelegit secretari d'Acció Sindical, Jordi Arnaiz, es marca com a objectiu negociar el nou conveni a partir del proper gener.

La nova direcció de CCOO a Delphi, segona força sindical a l'empresa a Sant Cugat, enceta els propers quatre anys amb la voluntat de començar a treballar pel nou conveni que s'iniciarà a negociar a partir de gener de 2008. Així ho ha concretat el sindicat en la segona conferència de la secció local celebrada aquest divendres, on s'ha fet balanç de la feina feta, s'han marcat els nous objectius i s'ha valorat la situació actual de la planta.

El secretari d'Acció sindical de CCOO a Delphi, Jordi Arnaiz, concreta els objectius i les propostes del sindicat per a la planta santcugatenca.

Jordi Arnaiz

Volem afrontar la negociació del nou conveni.


Segons Arnaiz, de moment s'estan complint els compromisos arribats amb la multinacional nord-americana. En concret, està previst que es distribueixin els elevats costos de fabricació de la nova bomba d'injecció entre diferents plantes per tal de sanejar els comptes a la planta santcugatenca.

Arnaiz explica la situació actual de Delphi Sant Cugat.

Jordi Arnaiz

L'empresa està treballant en una nova manera de finançar la planta.


A causa de la pujada de la demanda d'aquest tipus de bombes, la planta santcugatenca té previst contractar a juliol una vintena de treballadors temporals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.