Catalana Occident no podrà assegurar vehicles aeris ni ferroviaris


  • Comparteix:

L'empresa Catalana Occident, amb seu a Sant Cugat, ja no opera en vehicles ferroviaris, aeris ni en responsabilitat civil en vehicles aeris després de la decisió del Ministeri d'Economia de revocar la seva autorització administrativa per no tenir 'un número suficient de primes'. La companyia asseguradora rep la decisió amb tranquil·litat ja que els tres eixos queden fora de l'àrea estratègica de l'empresa.

Catalana Occident assegura que el seu lema és 'ser líders en mercat familiar i de petita i mitjana empresa'. Per aquest motiu, la companyia asseguradora amb seu a la nostra ciutat afirma que han rebut la decisió del Ministeri d'Economia 'molt tranquils'.

L'ordre ministerial es podria recorre en un termini de dos mesos, però Catalana Occident ho ha descartat ja que és una àrea de negoci a la qual 'no volen tornar'.

L'empresa asseguradora presentarà en els propers dies els resultats del primer semestre després d'obtenir un resultat operatiu de gairebé 250 milions d'euros de gener a març, amb un avanç de les primes del 4%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.