Aprovat l'últim tràmit per construir un Ikea a Sant Cugat


  • Comparteix:

La Generalitat aprova el projecte per construir un centre Ikea a la ciutat, que serà el tercer establiment de la cadena sueca a Catalunya. Ikea preveu obrir les seves portes a Sant Cugat l'hivern de l'any 2009.

La comissió d'Urbanisme de Barcelona ha donat el seu suport per construir el nou Ikea a Sant Cugat, l'últim tràmit necessari perquè el centre comenci a edificar-se. Concretament, la Generalitat ha aprovat el pla parcial d'una parcel·la de Can Sant Joan Oest. L'establiment es construirà en un terreny de 26.000 metres quadrats propietat de l'Institut Català del Sòl.

L'empresa sueca també compta amb informes favorables de la conselleria de Medi Ambient, el ministeri de Foment, de les Societats Concessionàries d'Autopistes, l'Agència Catalana de l'Aigua, Renfe i Acesa.

D'altra banda, l'Ajuntament i Ikea signaran un conveni per fomentar la implicació de la multinacional sueca en l'activitat comercial, cultural i social.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, destaca algunes de les característiques de la col·laboració, en declaracions d'arxiu.

Mercè Conesa

Un bloc tancat d'esponsorització. D'una banda, hi haurà promoció de l'activitat comercial, cultural i social. D'altra, es promourà la rehabilització d'algun equipament.


El projecte inclou la construcció del Vial Interpolar en el tram fins a Rubí, la creació de tres accessos directes des de l'autopista o la prolongació del carril bici i la zona de vianants fins al Sant Cugat Centre Comercial. La proposta es va aprovar al ple municipal al desembre passat amb el suport de tots els partits, a excepció d'ICV-EUiA, que es va abstenir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.