Konik-Tech vol revolucionar el mercat de les anàlisi de materials


  • Comparteix:

L'empresa d'alta tecnologia Konik-Tech, amb seu a Sant Cugat, i la Universitat d'Oviedo han desenvolupat un nou sistema d'anàlisi de mostres que permetrà, entre d'altres coses, millorar els controls de qualitat dels aliments. Aquest llançament servirà de prova de foc per a l'empresa santcugatenca ja que actua en un sector amb molta competència, sobretot als Estats Units.

Per a Josep Maria Gibert, director general de Konik-Tech, aquest mètode tindrà un gran impacte en les anàlisis d'aliments, begudes, medicaments, drogues així com en l'àmbit de la salut i el medi ambient.

Es tracta a més d'un mètode més ràpid, més econòmic i més senzill que donarà millors resultats. Segons el mateix Gibert, aquest projecte, que culminarà d'aquí uns mesos i després d'any de treball, serà 'revolucionari' en un sector on cada vegada hi ha més competència.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.