Creapolis serà un pol d'atracció per grans talents mundials


  • Comparteix:

Creapolis atraurà i retindrà els millors talents mundials. Així de convençut s'ha mostrat el director gerent d'aquesta iniciativa de la Fundació Esade, Joan Riera. Aquests talents nodriran un centre que vol posar-se al capdavant en recerca, desenvolupament i innovació per ser un trampolí per la creació de noves empreses.

Joan Riera ha explicat que Creapolis serà 'aviat' membre de les xarxes espanyola i internacional de parcs científics i tecnològics, un cop ja està integrat en la xarxa catalana, la XPCAT. Això contribuirà al desenvolupament del centre i facilitarà l'arribada de primers talents mundials.

Un cop captats, ha dit Riera, intentaran integrar-los de manera permanent. La intenció és crear un espai on convisquin companyies, alts directius, acadèmics i estudiants, de diversos sectors per crear, descobrir i organitzar. Així Creàpolis disposarà d'un 'laboratori de creativitat' on poder diseccionar propostes de negoci.

Aquestes activitats de 'descobriment' d'idees i creació d'empreses, inclouran els estudis especialitzats d'incubació, interrelació i educació dirigida dels recursos humans, el reforç de l'obertura a l'innovació, així com el seguiment de les companyies i les aliances estratègiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.