Les carpes d'estiu dels anys 90 estan passant de moda, segons la federació catalana


  • Comparteix:

La Federació Catalana de Locals d'Oci Nocturn (Fecalon) adverteix que les discoteques a l'aire lliure 'estan caient en desús i que la gent tendeix a acudir cada vegada menys a les que encara existeixen'. Actualment n'hi ha quinze a Catalunya, entre les quals es troben les carpes Chic Sant Cugat.

Les restriccions dels ajuntaments a l'hora d'aconseguir llicències i la inversió inicial que requereix una carpa a l'aire lliure frenen el desenvolupament d'aquest negoci d'oci nocturn. Així ho ha manifestat en declaracions al diari Expansión Fernando Martínez, secretari general de la Federació Catalana de Locals d'Oci Nocturn (Fecalon), que creu que el boom de les carpes d'estiu dels anys 90 han quedat enrera.

Actualment encara hi ha a catalunya quinze carpes, entre les quals destaquen per volum de moviment de gent, segons la Fecalon, Costa Este (Calella de Palafrugell), Love Carpas Begur (Begur), la Nit del Fòrum (Barcelona), Chic Sant Cugat (Sant Cugat) i Edén (Sant Feliu del Llobregat).

Per contra, 'ara funcionen molt bé els festivals, com el Sónar, el Primavera Sound i Los Monegros; és el que està de moda', diu Martínez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.