Els comerciants allarguen les rebaixes després d'una campanya molt positiva


  • Comparteix:

Bona part de les botigues de roba i complements de la ciutat allarguen la campanya de rebaixes d'estiu amb ofertes especials per eliminar els estocs. Els comerciats es mostren satisfets amb les vendes durant les rebaixes, tot i les dificultats durant la temporada primavera-estiu 2007.

Promocionar descomptes especials, aplicar rebaixes en el preu, anunciar ofertes a l'interior de la botiga són algunes de les estratègies que els comerços de roba i complements de Sant Cugat utilitzen per allargar la campanya de rebaixes d'estiu.

Segons els comerciants, la campanya d'enguany ha estat especialment positiva, sobretot després d'una temporada més fluixa. Així ho valoren els comerços de la ciutat.

Comerciants

L'estiu ha anat bé, s'ha acabat el gènere molt ràpid. / La temporada ha sigut fluixa i per tant les rebaixes han sigut més fortes. / Hem tingut molt de treball


A tot Catalunya, les vendes durant la campanya de rebaixes han augmentat respecte l'any passat entre un 6 i un 8% en els comerços petits i mitjans. Per les grans superfícies, com el Centre Comercial Sant Cugat, l'increment ha estat d'entre el 5 i el 7%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.