El Banc Sabadell nomena el periodista Ramon Rovira nou director del Gabinet de Presidència i Comunicació


  • Comparteix:

Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, ha nomenat el periodista Ramon Rovira director del nou Gabinet de Presidència i Comunicació de l'entitat vallesana. Rovira és actualment sotsdirector de Televisió de Catalunya i director de l'Àrea de Relacions Institucionals, Màrqueting i Comunicació.

El grup Banc Sabadell pretén, amb aquesta incorporació, reforçar el seu equip directiu en els àmbits de la comunicació corporativa i les relacions institucionals.

Ramon Rovira, de 48 anys, ha exercit de delegat i corresponsal a Washington, de director dels Serveis Informatius de TV3 i de director del programa de debat 'Àgora', entre d'altres responsabilitats.

D'altra banda, l'entitat que presideix Josep Oliu ha donat a conèixer que durant el segon trimestre d'enguany ha incrementat la seva base accionarial. Dels poc més 71.000 accionistes individuals de final de març s'ha passat als gairebé 78.000 a 30 de juny.

El sector majoritari d'accionistes de l'entitat financera és el que posseix fins a 14.000 accions, que agrupa gairebé 70.000 persones i representa més d'un 12% del capital. Uns altres sis accionistes compten amb més de 24 milions d'accions cadascú i agrupats sumen més del 26% del capital.

Els altres socis destacats en tancar el segon trimestre són el creador de la firma Mango, Isak Andic, amb més de 67 milions d'accions i gairebé el 5,5 % del capital, Joaquim Folch-Rusiñol, amb 12 milions d'accions i un 1 % del pastís accionarial.

Josep Oliu, president de l'entitat, comptava amb quatre milions d'accions, que representen el 0,3 % del total. L'autocartera del Sabadell arriba a les 714.000 accions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.