Boston i Sant Cugat aposten per compartir coneixement educatiu, econòmic i tecnològic


  • Comparteix:

Els Ajuntaments de Sant Cugat i Boston han signat aquest dilluns un acord preliminar de col·laboració per compartir coneixements i projectes en les àrees d'Educació, Societat de la Informació i Promoció Econòmica. L'objectiu del preacord és aconseguir que la nostra ciutat i Boston concretin un calendari per signar un acord definitiu que inclogui la creació de llaços permanents entre les dues ciutats.

La intenció formal de compartir experiències en el coneixement basat en la promoció econòmica, l'estudi i comparació de la implantació de noves fórmules a l'administració i la col·laboració en vistes de l'assoliment d'alguns projectes de l'Institut Europeu de Tecnologia (EIT) són els principals objectius del preacord signat entre els consistoris de Sant Cugat i Boston.

El regidor d'Educació de l'Ajuntament de Boston, John Tobin, ha destacat durant l'acte de signatura que hi ha grans similituds entre la ciutat nord-americana i Sant Cugat.

John Tobin

Les similituds entre Sant Cugat i Boston són properes.


L'alcalde, Lluís Recoder, ha agraït les paraules de Tobin, però ha destacat la importància d'aprendre d'una ciutat capdavantera des dels punts de vista econòmic i tecnològic com és Boston.

Lluís Recoder

Tenim molts aspectes positius, però Boston és una ciutat capdavantera d'àmbit mundial i tenim moltes coses a aprendre'n.


El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, ha explicat que en 6 o 8 mesos Sant Cugat sabrà si finalment serà la seu de l'EIT.

Jordi Joly

És una decisió que es prendrà en uns mesos. Estem acabant d'estudiar i analitzar com podem posicionar aquesta candidatura el millor possible.


D'altra banda, la propera edició del Santcugatribuna comptarà amb la presència de Kenneth Morse, director del centre de promoció empresarial de l'Institut Tecnològic de Massachussets, ubicat a Boston. El 8 d'octubre, Morse donarà a conèixer al públic santcugatenc aquest institut nord-americà que està considerat com la referència mundial en recerca, investigació i desenvolupament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.