La crisi del sector immobiliari es fa notar a Sant Cugat


  • Comparteix:

Almenys dues immobiliàries han tancat les seves oficines a la ciutat. Segons les agències consultades per Ràdio Sant Cugat, la disminució de la demanda ha provocat una desacceleració del sector, que es tradueix en un reajustament del mercat. Els inversionistes i la immigració, fins ara motors del 'boom' immobiliari, estan deixant pas a compradors de la primera vivenda i de pisos econòmics.

El sector immobiliari està travessant una crisi després d'anys de creixement sostingut. La immigració i els inversors han estat fins ara el impulsors d'un sector que està experimentant ja una important desacceleració, per la disminució de la demanda a causa de l'alça de preus i la pujada dels tipus d'interès.

El gerent d'Expofinques, David Cano, explica els efectes de la crisi a la nostra ciutat.

David Cano

Sant Cugat ho ha patit en menor mesura, perquè no hi ha hagut molts inversionistes i és una ciutat residencial. Això ha fet que el mercat sigui estable, però la crisi s'ha notat.


Segons les fonts consultades per Ràdio Sant Cugat, dues agències immobiliàries de la ciutat s'han vist obligades a tancar les seves sucursals per adaptar-se als canvis que està experimentant el mercat. La comercial de Finques Esteve, Joana Lario, explica les principals transformacions.

Joana Lario

Els compradors d'alt estanding estan esperant una oportunitat quan el preu baixi. La vivenda econòmica és la que més s'està venent ara.


Segons les immobiliàries, Sant Cugat és una ciutat residencial amb un preu de la vivenda elevat i això fa que els efectes de la crisi no hagin estat tan importants com en altres poblacions de l'entorn.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.