La Diputació de Barcelona engega una inspecció entre els locals de restauració de la ciutat


  • Comparteix:

Malestar entre els restauradors de la ciutat, que estan a les portes d'una inspecció de consum de restauració de la Diputació de Barcelona. Els propietaris dels locals de la ciutat es queixen de l'alt grau d'exigència i de les reiterades inspeccions. La iniciativa va a càrrec de tècnics de l'àrea de Salut Pública i Consum i té l'objectiu de col·laborar amb els ajuntaments per informar i assessorar els restauradors.

Tècnics de l'Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona duran a terme aquest octubre, en col·laboració amb l'Ajuntament, una campanya informativa a diferents establiments de la ciutat. La majoria de restauradors de la ciutat es queixen del nivell d'exigència dels tècnics de la Diputació i de que les inspeccions són reiterades i 'no serveixen de res'.

Escoltem l'encarregada d'un bar de Sant Cugat de l'eix de vianants.

Propietària 1

Estem tips de tot perquè tenim inspeccions de sanitat, terrasses,... sembla que vulguin que els locals tanquin.


La propietària d'un local del carrer Santiago Rusiñol també es queixa.

Propietària 2

No és una campanya informativa és una inspecció al local directament.



Les vigilàncies formen part del programa d'inspecció municipal de consum que el Servei de Salut Pública i Consum ofereix als ajuntaments pertanyents al conveni. La Diputació vol, d'aquesta manera, comprovar i controlar que els productes i serveis s'adeqüin a la normativa. El responsable de campanyes de Consum de la Diputació de Barcelona, Fernando Martínez, explica què es controla en les inspeccions.

Fernando Martínez

L'exhibició de preus, si disposen de fulls oficials de reclamació o denúncia, i si ho anuncien mitjançant rètols.


Les inspeccions poden ser o bé per denúncia pública o particular que assumeix el propi ajuntament o bé per programació anual que els ajuntaments fan col·laborant amb la Diputació. A Sant Cugat, el sector que s'inspeccionarà aquest any serà el de la restauració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.