Sant Cugat acull el 14% de les seves empreses en polígons industrials


  • Comparteix:

El 14% de les empreses de Sant Cugat estan ubicades en polígons industrials, segons un estudi de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa. La ciutat disposa d'onze polígons amb activitat industrial diferents que destaquen pel seu bon manteniment i infraestructures.

Sant Cugat té 485 empreses localitzades en algun dels 11 polígons industrials de la ciutat. Això suposa el 14% de les empreses ubicades a la nostra ciutat.

En altres poblacions de la demarcació, les xifres oscil·len considerablement. En el cas de Terrassa, els 14 polígons industrials apleguen el 41% del total d'empreses de la ciutat. A Rubí, el percentatge se situa en un 28% distribuït en 11 polígons industrials.

La responsable d'estudis de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, Anna Pajarrón, valora les característiques dels polígons de Sant Cugat.

Anna Pajarron

Cada polígon té unes peculiaritats pròpies. Els polígons de Sant Cugat estan en unes bones condicions de funcionament i manteniment.


Aquestes xifres es recullen ara en una guia editada per l'ens cameral sobre els polígons industrials de la demarcació. Pajarrón explica l'utilitat d'aquesta eina.

Anna Pajarrón

Està tota la informació urbanística i de conservació. També és una eina de cerca d'informació.


La 'Guia de polígons industrials' s'ha presentat oficialment aquest dimecres i és el resultat d'un estudi elaborat per la patronal vallesana durant més de dos anys. El CD estarà disponible a finals d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.