L'hotel AC-Axxioma obté la llicència ambiental


  • Comparteix:

L'hotel AC-Axxioma ja ha obtingut la llicència ambiental de la junta de govern local. D'aquesta manera, el complex supera un tràmit més del recorregut administratiu que li ha de permetre obrir les portes el gener de 2009. Aquest tràmit concedeix la llicència per exercir l'activitat d'hotel amb restaurant i piscina.

L'hotel és fruit de l'acord entre AC Hotels i el Grup XXI que gestionaran l'espai al 50%. El nou establiment disposarà de 90 habitacions i oferirà serveis especialitzats per als negocis i convencions.

El conseller delegat del Grup XXI, Santiago Vila, ha explicat al magazín '25 graus' que l'objectiu no és ser un complement a l'oferta de Barcelona.

Santiago Vila

Nosaltres el que pretenem és viure de la mateixa demanda que es generi a la zona.


Segons l'acta de la llicència, la zona de restauració serà per a no fumadors amb un aforament màxim de 274 persones.

Està previst que el mateix 2009 s'obri un altre hotel de la cadena Holiday Inn. D'aquesta manera, seran cinc els hotels santcugatencs, la majoria de quatre estrelles, i amb preus d'habitacions d'entre els 120 i els 180 euros.

Segons el tinent d'alcalde d'alcalde d'Economia i Promoció Econòmica, Jordi Joly, aquest element és una mostra del valor afegit que ofereix la ciutat i ajuda 'a crear la marca Sant Cugat'.

Segons Joly, l'oferta hotelera beneficia l'activitat econòmica de la zona. Són declaracions al programa '25 graus'.

Jordi Joly

Els hotels de la zona avancen cap a un model que ofereix serveis complementaris dels quals el món econòmic i empresarial de l'entorn es beneficia.


L'entrada en funcionament de l'hotel AC-Axxioma anirà acompanyada de l'obertura d'una escola de restauració i de l'oferta de 58 trasters destinats a lloguer en les mateixes instal·lacions del carrer de Pau Vila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.