El pressupost de l'Estat per al 2008 torna a preveure la rehabilitació del Celler Cooperatiu


  • Comparteix:

El govern espanyol preveu invertir l'any vinent prop de 85.000 euros en el projecte de reforma del Celler Cooperatiu, que està aturat des del 2005. Així ho recull el projecte de pressupostos de l'Estat per al 2008, que inclou una injecció total de gairebé 600.000 euros fins al 2010 per completar les obres de rehabilitació.

Els treballs estan aturats des de principis del 2005, quan va fer fallida l'empresa Societat Catalana d'Instal·lacions i Obres, encarregada del projecte. Des d'aleshores, el govern espanyol ha deixat en suspens la nova adjudicació de les obres, que han de completar un projecte de remodelació integral que va iniciar l'Ajuntament l'any 2002.

Ara, els pressupostos de l'Estat que ha preparat el govern espanyol preveuen una nova injecció de 585.000 euros en els propers tres exercicis. El ministeri de la Vivenda, de qui depèn el projecte, invertirà gairebé 85.000 euros el 2008. L'any següent s'hi destinaran 300.000 euros i, el 2010, els 200.000 restants.

Pel que fa a les inversions previstes al Vallès Occidental, les principals partides van a parar al pla director de l'aeroport de Sabadell i a l'execució de dos trams del Quart Cinturó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.