El Santcugatribuna busca enfortir els vincles amb la ciutat de Boston


  • Comparteix:

El director del Centre d'Emprenedoria del Massachusets Institute of Technology (MIT), Kenneth Morse, serà l'encarregat d'obrir aquest dilluns el curs 2007-2008 del fòrum empresarial Santcugatribuna. La ponència de Morse s'emmarca en el projecte d'establir vincles formals amb la ciutat de Boston i enfortir la candidatura de la nostra ciutat per acollir l'Institut Europeu de Tecnologia.

Kenneth Morse, que arribarà aquest dilluns a la una del migdia al Teatre-Auditori, obrirà la dinovena edició del Santcugatribuna, una edició enfocada cap a la col·laboració entre els ajuntaments de Sant Cugat i el de Boston en la millora de les facilitats per a la transferència tecnològica, i els vincles entre universitat i empresa com a sectors de desenvolupament.

El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, destaca que aquest Santcugatribuna és 'especialment interessant'.

Jordi Joly

Aquesta edició és especialment interessant per tota aquesta xarxa que estem intentant crear en el món de la tecnologia, coneixement i recerca.


El Massachusets Institute of Technology (MIT) és el referent nordamericà de l'Institut Europeu de Tecnologia (EIT), que la Unió Europea té intenció d'implantar en alguna de les ciutats de països membres que han presentat candidatura, entre elles Sant Cugat.

Per aquest motiu, i tal com destaca Joly, la ponència pren una rellevància especial.

Jordi Joly

La ponència respon a la política que Sant Cugat es converteixi en el referent del que serà la seu principal de l'Institut Europeu de Tecnologia.


La ponència, titulada 'Entrepreneurship Centers, Future Challenges', comptarà també amb la participació de la subdirectora general d'ESADE, Eugènia Bieto, que també intervindrà en la sessió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.