Sant Cugat rep 200.000 euros de la Generalitat per tirar endavant projectes d'ocupació


  • Comparteix:

La Generalitat destina prop de 200.000 euros a subvencionar projectes d'ocupació i dinamització del mercat de treball a Sant Cugat. El manteniment dels boscos, la prevenció contra el mosquit tigre i l'ajut a malalts mentals són alguns dels programes que reben l'aportació econòmica.

'Cuidem la ciutat', 'Us apropem el mercat', 'Mosquit tigre' o 'Cuidem els boscos' són alguns dels noms dels vuit projectes que el Servei d'Ocupació de la Generalitat subvencionarà durant aquest any, amb un pressupost de més de 160.000 euros.

Sant Cugat també rebrà una ajuda de prop de 23.000 euros de la Generalitat per a la realització d'accions de formació ocupacional per a treballadors en situació d'atur.

Per al tinent d'alcalde d'Economia i Ocupació, Jordi Joly, aquestes subvencions sempre són benvingudes.

Jordi Joly

Tot el que són diners i recursos d'una competència que no és local són benvinguts.


D'altra banda, la Diputació de Barcelona ha destinat prop de 50.000 euros al programa de suport als pactes territorials, a la promoció econòmica i ocupació per a la dinamització del mercal de treball local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.