L'equip de govern prepara un marc pressupostari per tot el mandat

Economia

Publicat el 15/oct/07 per Mar Castro

L'equip de govern prepara un marc pressupostari per als propers quatre anys que endarrerirà l'elaboració dels comptes per a l'exercici 2008. El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, ha explicat que aquesta és una novetat respecte elaboracions pressupostàries anteriors que estaven tancades a 1 de gener. Joly ha remarcat que encara estan per decidir les prioritats i els punts estratègics per a la ciutat.

Tot sembla indicar que Sant Cugat iniciarà l'any 2008 sense tenir tancat els pressupostos anuals. Segons el tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, enguany s'està treballant de cara a un horitzó plurianual. Joly ha avançat, en aquest sentit, que s'està enllestint un 'mapa general' que tingui en compte els pressupostos a quatre anys vista.

Així ho ha dit al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Jordi Joly

La novetat és que estem fent un mapa general de tot el mandat i això farà que no tinguem els pressupostos de 2008 a 1 de gener.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Joly ha afegit que estan treballant en diferents mapes estratègics que han d'arribar a lligar el pressupost final de 2008 i dels propers anys.

Jordi Joly

Treballem en diferents mapes estratègics per al futur de la ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La intenció de l'equip de govern és no alterar la pressió fiscal i incrementar un 4 o 5% els ingressos. D'altra banda, Joly ha explicat que se seguirà amb la tendència d'incrementar el pressupost de lliure disposició per als districtes, tot i que no ha apuntat quin serà aquest augment.