Més d'un centenar de santcugatencs troben feina aquest estiu a través del SOM


  • Comparteix:

El Servei d'Ocupació Municipal (SOM) ha trobat feina a 132 persones durant aquest estiu. D'aquests nous treballadors, el 75 % són dones i una tercera part tenen entre 40 i 49 anys. Durant aquest període, s'han donat d'alta al servei municipal prop de 250 persones, de les quals tres quartes parts estan a l'atur.

Aquestes dades formen part del moviment registrat al SOM entre l'1 de juny i el 30 de setembre. Els mesos de juny i juliol ha estat el període en què més persones apuntades al SOM han trobat feina: la primera fase de l'estiu concentra més del 80 per cent dels demandants. Dins d'aquest grup de persones, hi destaca que més de tres quartes parts són dones, una tercera part té de 40 a 49 anys i una altra tercera part de 20 a 29 anys.

Pel que fa als 244 santcugatencs que s'han donat d'alta d'aquest servei municipal, destaca la majoria de dones, 142, que representen gairebé el 60 %, amb el grup dels 40 als 49 anys com a dominant.

Respecte el grup dels homes, format per 102 individus, gairebé la meitat són menors de 20 anys. El 75 % de les noves altes estan a l'atur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.