Sant Cugat és la quarta ciutat de la comarca amb més pes econòmic


  • Comparteix:

L'anuari econòmic de la Caixa situa Sant Cugat com la quarta ciutat vallesana amb més activitat econòmica només per sota de Santa Perpètua de la Mogoda, Sabadell i Terrassa. L'estudi mesura el creixement econòmic i social d'àmbit estatal en tots els sectors

Sant Cugat se situa entre les 20 localitats catalanes amb més pes econòmic d'àmbit estatal. Concretament, se situa catorzena en el rànking català i en quarta posició al Vallès Occidental.

L'índex d'activitat econòmica mesura el conjunt d'activitats professionals i empresarials de tots els sectors que hi ha a cada municipi amb relació a tot l'Estat espanyol. D'aquesta manera, al 2005, dos de cada 1.000 centres d'activitat econòmica de l'Estat espanyol es trobaven a la nostra ciutat.

L'estudi, que ha elaborat l'Institut Laurence Klein de la Universitat Autònoma de Madrid per la Caixa, situa la localitat vallesana de Santa Perpètua de la Mogoda com la segona ciutat catalana amb més pes empresarial, només per sota de Barcelona.

Entre altres dades, l'estudi també situa Sant Cugat com la segona ciutat vallesana que més ha crescut en població només per sota de Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.