Sant Cugat, la ciutat amb el metre quadrat més car de l'Estat espanyol


  • Comparteix:

Sant Cugat és la ciutat de l'Estat espanyol amb el metre quadrat d'habitatge més car. Segons un estudi del Ministeri d'Habitatge sobre dades del darrer trimestre, la mitjana del metre quadrat a la nostra ciutat se situa en gairebé 4.200 euros i supera ciutats com Madrid, Sant Sebastià i Barcelona. La variació respecte el trimestre anteiror al nostre municipi és d'un increment del 27%.

Segons l'informe, la mitjana del metre quadrat en habitatges amb menys de dos anys d'antiguitat supera per poc els 4.600 euros a la nostra ciutat. En vivendes més antigues, el cost a Sant Cugat cau fins als 3.400 euros.

L'estudi també conclou que el preu del metre quadrat a Sant Cugat dobla la mitjana de l'Estat espanyol, que és de poc més de 2.000 euros.

A Barcelona, el preu mitjà del metre quadrat se situa en poc més de 3.600 euros. Al Vallès Occidental, la segona ciutat més cara és Cerdanyola, amb 2.900 euros el metre quadrat. Sabadell, amb 2.770 euros; Terrassa, amb 2.750, i Rubí, amb 2.600 euros, segueixen la ciutat veïna en l'estudi del Ministeri d'Habitatge.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.