Inbisa continuarà al desembre la rehabilitació de l'edifici d'oficines que té a la Ronda Nord

Economia

Publicat el 20/nov/02 per Sílvia

El grup immobiliari Inbisa encetarà el mes vinent la segona fase del procés de rehabilitació de l'edifici que l'empresa té al costat de la Ronda Nord. L'objectiu d'aquesta actuació és oferir a les pimes i professionals un espai per ubicar les seves seus. L'operació té un cost de 10,8 milions d'euros.

L'empresa de Biscaia Inbisa està rehabilitant aquest edifici, de 9.300 metres quadrats i 5 plantes, i ubicat a 2 quilòmetres del Parc Tecnològic del Vallès. L'excel·lent situació de l'edifici el converteix en un espai ideal perquè els empresaris de la zona instal·lin les seves seus.

Just quan està a punt d'encetar-se la segona fase de remodelació de l'edifici, Inbisa ja ha venut el 50% dels mòduls destinats a oficines. L'operació a Sant Cugat és la més important que la companyia està realitzant a Catalunya, on compta amb una delegació a Barcelona.

El procés de rehabilitació, que té un cost de 10,8 milions d'euros, va iniciar-se a principis d'any. El Grup Immobiliari Inbisa va néixer a Bilbao i té una experiència de 14 anys.