Un nou hotel ocuparà l'espai de l'antiga discoteca Chic


  • Comparteix:

Sant Cugat tindrà set hotels en un futur. El setè hotel, de tres estrelles i amb 91 places d'aparcament, estarà ubicat a les antigues instal·lacions de Chic Sant Cugat, a l'avinguda Rius i Taulet amb el carrer de Vic. La instal·lació hotelera podrà ubicar-se a aquest espai perquè el consistori va cedir a la discoteca uns altres terrenys a la carretera de Rubí per 40 anys. Encara es desconeix quan es començarà a construir l'hotel.

El ple municipal del febrer de 2005 va aprovar la cessió dels terrenys situats a la carretera de Rubí, per 40 anys a l'empresa propietària de Chic Sant Cugat i així consolidar una zona d'oci juvenil. A canvi, l'Ajuntament tenia via lliure per enderrocar l'edifici situat a la cantonada de Rius i Taulet amb el carrer de Vic. Aquest trasllat 'forçós' es va fer a canvi del pagament anual d'un cànon de 204.000 euros per part de Chic a l'Ajuntament.

Aquesta proposta no va obtenir aleshores l'aprovació del PSC, que considerava que la cessió dels terrenys a Chic Sant Cugat s'havia fet 'a dit'. ICV va qüestionar el model d'oci que es volia implantar a la zona de la carretera de Rubí. A més, totes dues formacions van demanar un concurs públic per concedir la llicència dels terrenys.

El tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, ha explicat els motius de la cessió dels terrenys de la carretera de Rubí.

Joan Recasens

Hi ha un doble objectiu. Primer alliberar els veïns de la zona i recuperar la tranquil·litat. I segon concentrar una zona d'oci més diversa.


Per a la construcció de l'hotel, el consistori ha matisat que és necessària, a banda de la llicència ambiental, la llicència de la instal·lació elèctrica de la Generalitat, un vestíbul previ a la cuina, unes escales protegides i ventilades des de l'aparcament, entre d'altres mesures.

Aquest hotel serà el setè que hi haurà a la nostra ciutat ja que actualment s'estan construint AC-Axxioma del grup XXI i aquest mateix mes s'ha conegut que les empreses Sacresa i Hotusa invertiran 15 milions d'euros en la construcció i gestió d'un nou hotel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.