Sant Cugat rep més de 5 milions d'euros del govern per serveis de la ciutat


  • Comparteix:

Els centres educatius públics de Sant Cugat rebran més de dos milions d'euros dels pressupostos de la Generalitat pel 2008. Altres serveis públics també es beneficiaran com és el cas del CAP de Valldoreix que rebrà més de 242.000 euros, l'Arxiu Nacional de Catalunya, amb una partida de més d'un milió de euros, i el Centre d'Alt Rendiment (CAR) que obtindrà un ajut de gairebé dos milions d'euros.

La principal inversió en matèria de serveis a Sant Cugat serà pels centres educatius de la ciutat. Els més de dos milions d'euros que atorgarà la Generalitat en aquest concepte contemplen actuacions de millora del segon CEIP, IES Angeleta Ferrer, el CEIP Sant Cugat i IES Arnau Cadell.

El CAP de Valldoreix rebrà 242.000 euros, mentre que el CAR tindrà una dotació de 1.700.000 euros en concepte d'equipaments i instal·lacions.

L'Arxiu Nacional de Catalunya, ubicat a la nostra ciutat, rebrà 1.177.000 euros per l'adquisició de llibres i diferents fons documentals. En concret tindrà una partida de més de 700.000 euros per adquirir un fons documental de Josep Puig i Cadafalch.

A banda, els pressupostos del govern català pel 2008 contemplen set milions d'euros en concepte d'infraestructures ubicades a Sant Cugat. Per tot el Vallès Occidental, la inversió és de 166 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.