Konik-Tech dissenya un innovador sistema d'anàlisi de l'oli


  • Comparteix:

L'empresa Konik-Tech, amb seu a la nostra ciutat, dissenya un sistema innovador per analitzar l'oli d'oliva. Aquest procés, que permet detectar residus en els aliments, ha estat contractat per la conselleria d'agricultura de Castella-la Manxa per analitzar els olis produïts per les cooperatives d'aquesta comunitat.

La companyia ha desenvolupat un sistema anomenat KONIK K12 Pestilizer, que permet detectar els residus plaguicides presents als aliments. Combinant diferents tècniques analítiques, s'aconsegueix reduir el temps i el cost de les anàlisis.

De moment, tal com explica el fundador i director general de Konik-Tech, Josep Maria Gibert, la conselleria d'agricultura de Castella-la Manxa ja ha contractat aquest sistema.

Josep Maria Gibert

El sistema de cooperatives de Castella-la Manxa ha adquirit aquest sistema per poder controlar totes les petites partides d'olives.


Aquesta innovació suposa, segons Konik-Tech, un important pas endavant en el món de l'analítica ja que permet localitzar la presència de moltes substàncies com residus i pesticides en aliments com els vegetals, els olis i les fruites.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.