José Manuel Lara Bosch serà el proper ponent del Santcugatribuna


  • Comparteix:

El president del Grup Planeta, José Manuel Lara Bosch, serà el ponent del fòrum empresarial Santcugatribuna que tindrà lloc el 6 de gener. Lara Bosch ha estat guardonat enguany amb la Creu de Sant Jordi.

Amb ponents com Lara, l'equip de govern vol aconseguir estendre els debats del Santcugatribuna a temes d'interés econòmic d'àmbit nacional. Així ho ha destacat el tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly.

Jordi Joly

Segueix amb la tònica que ens hem marcat de tenir l'oportunitat d'escoltar personatges de primer nivell perquè la seva aportació pugui ser de rellevant interés.


José Manuel Lara Bosch és també president d'Antena 3 Televisión, controlada pel Grup Planeta, i màxim accionista del Reial Club Esportiu Espanyol. L'empresari català és igualment president del Cercle d'Economia, membre del consell consultiu del Banco Bilbao Vizcaya Argentaria i membre del consell d'administració de Fira de Barcelona.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.