Rubí considera que cal acotar el projecte de l'Eix B-30 abans de tirar-lo endavant


  • Comparteix:

L'alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, considera que cal concretar encara més el contingut del projecte del Consorci de l'Eix de la B-30, que també inclou Sant Cugat i Cerdanyola. Garcia respon així les queixes dels dos municipis veïns, que l'acusen d'endarrerir el projecte per voler acotar més el pla de treball abans de signar l'acord definitiu.

El tinent d'alcalde d'Economia i Hisenda de la nostra ciutat, Jordi Joly, ja va lamentar a principis de novembre les reticències de Rubí sobre 'els enfocs' i 'els ritmes de treball' del projecte econòmic de l'Eix de la B-30. L'alcalde de Cerdanyola, Antoni Morral, ha explicat aquesta setmana a Ràdio Sant Cugat que aquestes desavinences amb Rubí endarrereixen el projecte, però que en cap cas el tiraran enrera.

Ara, l'alcaldessa de Rubí s'ha pronunciat al respecte i assegura que cal concretar el contingut del projecte ja que no vol que es converteixi en 'un cartell a l'entrada d'un polígon'. Escoltem Carme Garcia en declaracions a Ràdio Rubí.

Carme Garcia

No volem fer màrqueting. Ja fa mesos que vam presentar un pla de treball però calen propostes concretes i contingut. No pot ser només cartells a l'entrada d'un polígon.


A més, Garcia considera que els empresaris, un dels col·lectius més interessats en què el projecte tiri endavant, necessiten que s'acoti un pla de treball per fer més creïble la iniciativa.

Carme Garcia

Els empresaris de Rubí em pregunten què estem fent i jo no els puc concretar el projecte. Crec que si no acotem el pla de treball perdem credibilitat.


Cerdanyola i Sant Cugat ja han expressat en repetides ocasions que aquest projecte ha de començar a donar resultats per consolidar la relació transversal entre els tres municipis i els seus teixits empresarials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.