Els pisos de segona mà són un 5,5% més barats que fa un any a Sant Cugat


  • Comparteix:

El preu de la vivenda de segona mà a Sant Cugat ha caigut més d'un 5% aquest 2007, segons un estudi del portal immobiliari 'idealista.com'. L'informe constata que els preus dels habitatges usats han patit un descens a tot l'Estat espanyol, el primer des de l'any 2000, i assegura que es confirma 'el final d'un cicle'.

La vivenda de segona mà és més econòmica ara que fa un any. Així ho constata l'estudi del portal immobiliari, que assegura que a Barcelona els preus han baixat un 2%, situant-se en 4.800 euros el metre quadrat. Els nou districtes de la capital catalana han patit descensos, tot i que a Sant Andreu s'ha registrat la caiguda més gran, on els pisos de segona mà són un 6,3% més barats que fa un any.

Sant Boi i Terrassa han estat els municipis on més s'ha notat el descens, amb un 8,2% i un 6% respectivament. Ambdues poblacions i Badalona, amb prop d'un 6%, són les úniques que estan per davant de Sant Cugat. A la nostra ciutat, igual que a Sant Coloma, els pisos són un 5,5% més barats que fa 12 mesos.

Només dos dels 21 municipis catalans analitzats per 'idealista.com' han experimentat una pujada de preus dels habitatges usats. Segons l'estudi, aquest descens, que representa el primer des de l'any 2000, confirma el 'final d'un cicle'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.