Sant Cugat és la tercera ciutat amb la vivenda de segona mà més cara d'Espanya, segons un estudi


  • Comparteix:

Sant Cugat és la tercera ciutat amb el preu mig del metre quadrat més car d'Espanya, després de Sitges i Sant Sebastià. L'estudi del portal immobiliari fotocasa.es i l'escola de negocis IESE situa en 5.020 euros el preu del metre quadrat de segona mà a la nostra ciutat, per sobre dels 4.871 de Barcelona que ocupa el quart lloc del rànquing estatal.

L'estudi es basa en preus de febrer i també exposa la baixada de l'1,7% del preu del metre quadrat de Sant Cugat respecte el mes anterior.

A la ciutat de Barcelona el descens ha estat d'un 8%, que ha anat acompanyat d'una baixada de l'1,9% a la província i d'un 2,4% al conjunt de Catalunya.

Segons les dades de l'informe, 12 de les 20 ciutats amb la vivenda de segona mà més alt d'Espanya són catalanes. Hi destaquen entre d'altres, Montgat, Castelldefels, Esplugues i Sant Joan Despí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.