El preu dels pisos de nova construcció baixa un 14,7% l'últim trimestre de 2007


  • Comparteix:

El preu de l'habitatge nou a Sant Cugat baixa un 14,7% durant l'últim trimestre del 2007. Segons un informe del Ministeri de Vivenda, el preu del metre quadrat a la ciutat va passar dels prop de 4.000 euros del darrer trimestre del 2006 als 3.329 euros dels últims mesos de 2007. D'aquesta manera, Sant Cugat se suma a les 17 principals ciutats de Catalunya que també han experimentat baixades en els preus de l'habitatge de nova construcció.

De totes les ciutats catalanes de més de 25.000 habitants, Sant Cugat és el municipi que ha experimentat un descens més contundent en el preu dels habitatges nous. En el darrer trimestre del 2007, el preu del metre quadrat s'ha situat en 3.329 euros. Aquesta xifra suposa un 14,7% menys que en el quart trimestre de 2006.

Segons un informe fet públic pel Ministeri de Vivenda, aquest recés s'ha donat a 17 dels majors municipis de Catalunya, com Girona, Lleida i Vic. De les quatre capitals de provincia, només a Tarragona han pujat els preus, mentre que a Barcelona s'han mantingut.

Tot i així, durant el 2007 la mitjana anual espanyola va superar els 2.000 euros per metre quadrat de nova construcció, un 4,8% més que l'any anterior. En el cas de Sant Cugat, el metre quadrat va superar durant el 2007 la mitjana espanyola, situant el valor mitjà del metre quadrat nou a la ciutat en 3.500 euros.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.