Konik-Tech tanca l'exercici del 2007 confirmant el seu pes al mercat asiàtic


  • Comparteix:

Josep Maria Gibert és el president de l'empresa

Josep Maria Gibert és el president de l'empresa

La multinacional Konik-Tech, amb seu a Sant Cugat, ha instal·lat durant el 2007 analitzadors moleculars en diferents centres científics de la Xina, l'Índia i Corea del Sud. D'aquesta manera, la companyia manté la seva expansió al mercat asiàtic i el creixement continuat de la seva activitat.

L'empresa, fundada l'any 1978 pel doctor Josep Maria Gibert, té la patent en analitzadors moleculars, fet que li proporciona una posició privilegiada dins el sector. Konik-Tech, amb presència als cinc continents, ha instal·lat recentment els seus sistemes a l'Hospital Pediàtric de Pequín, a la Universitat Tecnològica de Seül i en una fundació privada de l'Índia.

El fundador i president de Konik-Tech, el doctor Josep Maria Gibert, explica el funcionament d'un analitzador molecular.

Josep M. Gibert

Si volem analitzar aigua, nosaltres l'analitzem mitjançant dues tècniques. Així, sabem què hi ha, què no hi ha i quina quantitat de cadascuna de les molècules presents.


Els sistemes de Konik-Tech són utilitzats per analitzar la composició d'aliments, begudes i fàrmacs, així com per fer controls antidopatge i d'alcoholèmia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.