Sant Cugat Comerç posa en marxa el trenet que circula pel centre urbà durant les festes de Nadal


  • Comparteix:

Sant Cugat Comerç va posar en marxa ahir, i per cinquè any consecutiu, un trenet que fa un recorregut pels principals carrers del centre de la ciutat fins el dia 5 de gener. D'altra banda, l'associació de botiguers també posa a disposició dels seus clients una hora de cangur perquè els pares puguin fer les compres de Nadal.

Sant Cugat Comerç ja ha posat en marxa la seva campanya de Nadal amb l'entrada en funcionament del trenet que farà sortida i arribada a la Plaça d'Octavià. L'horari del trenet serà d'onze a dues del migdia i a la tarda, de 5 a 9 del vespre. Segons ha explicat la presidenta de Sant Cugat Comerç, les obres no afectaran el recorregut del vehicle ja que s'ha adaptat el trajecte. Maria Eulàlia Egea creu, a més, que l'obertura de Francesc Moragas facilitarà el trànsit del trenet:

Maria Eulàlia Egea

Hem de conviure amb les obres i per això hem adaptat el recorregut del trenet sense que s'hagi generat cap problema


Un any més els comerciants associats posen també a disposició dels clients un servei de ludoteca pels més petits durant una hora. Els usuaris d'aquest tren podran participar en un sorteig de quatre pernils cada setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.