Els empresaris del polígon Rubí Sud reclamen l'arranjament del pont d'accés al terme de Sant Cugat


  • Comparteix:

El empresaris del polígon Rubí Sud reclamen que es millori l'accés del pont de la Enher, ja que és l'única via d'entrada a la zona. El sector denuncia l'alt trànsit de camions i la poca visibilitat de la sortida d'aquest pont, la meitat del qual entra dins el terme municipal de Sant Cugat.

Fa un any que els empresaris reclamen la construcció d'una rotonda al pont anomenat, de la Enher, molt aprop de la comarcal 1413 al seu pas per Rubí. La meitat d'aquest pont pertany al terme municipal de Sant Cugat, i per tant els empresaris reclamen una actuació per part de les autoritats santcugatenques, així com de l'Ajuntament de Rubí i la Generalitat de Catalunya, com a principal responsable.

Els empresaris es queixen de l'elevat nombre de camions que circula pel pont, la qual cosa provoca retencions i, per tant, problemes per accedir al polígon industrial. Els afectats van mantenir fa un any una entrevista amb l'alcaldessa de Rubí, Núria Buenaventura i el director general de carreteres de la Generalitat, Jordi Follia, sense rebre cap resposta.

Ara, tornen a demanar explicacions a aquestes administracions, incloent l'Ajuntament de sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.