Catalana Occident se situa en segona posició mundial en el mercat de les assegurances


  • Comparteix:

L'asseguradora Catalana Occident, amb seu a Sant Cugat, lluita per ser líder en el sector d'assegurances de crèdit. Catalana Occident compta actualment amb el 70% de l'empresa Crédito y Caución i compta també amb el 60% de Atradius, ambdues dedicades al mercat de les assegurances. Per al grup català aquestes adquisicions li permetran competir amb Allianz per liderar el mercat.

En els darrers vuit anys el grup Catalana Occident ha multiplicat el seu benefici i el seu volum de facturació per set. Aquest mes de febrer el grup català va fer efectiva la compra de 4.889 participacions de Crédito y Caución.

Amb aquesta nova compra Catalana Occident ha elevat la seva facturació en 3.921 milions d'euros i ja compta amb més de 6.000 treballadors. A banda, l'empresa ja se situat en segona posició en el mercat mundial d'assegurances comercials i amb presència a més de 40 països.

La seu santcugatenca de Catalana Occident està a l'Avinguda Alcalde Barnils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.