El preu del metre quadrat augmenta més d'un 4% a la nostra ciutat


  • Comparteix:

Els preu del metre quadrat de la vivenda d'obra nova puja més d'un 4% en l'últim any a la nostra ciutat, segons dades de l'Associació de Promotors i Constructors de Barcelona, (APCE). Aquesta xifra contrasta amb el descens dels preus del metre quadrat en l'obra nova que pateix la província de Barcelona, tot i que el metre quadrat de la capital puja també quasi un 6%.

Tot i que l'Associació de Promotors i Constructors de Barcelona, l'APCE, ha detectat un descens del quasi 3% en el preu del metre quadrat de l'obra nova a la província de Barcelona, Sant Cugat registra un augment de poc més del 4%. D'aquesta manera, els preus van pujar del 2006 al 2007 més de 250 euros assolint la xifra de 6.247 euros el metre quadrat.

D'altra banda, a tota la província de Barcelona va augmentar una tercera part l'oferta d'habitatges nous. Segons l'APCE els promotors d'habitatges coincideixen a destacar que en els últims anys s'ha construït el doble del que requeria el mercat. L'APCE calcula que actualment hi ha 8.000 habitatges sense vendre a tota la província barcelonina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.