L'Ajuntament redueix un 14% el pressupost pel 2003 però manté l'esforç inversor d'aquest any


  • Comparteix:

El pressupost de l'Ajuntament i els seus Organismes Autònoms per l'any 2003 és de 108 milions d'euros, un 14 per cent inferior a l'any passat. Segons l'alcalde, els nous comptes permetran millorar la qualitat de vida de la ciutat, sense estirar més el braç que la màniga.

De fet, el pressupost de l'any vinent preveu unes inversions per sobre dels 28 milions d'euros. En bona part, es tracta de projectes que s'han començat a executar aquest any, i per això l'any que ve disminuirà aquest capítol.

L'alcalde Lluís Recoder ha recordat que, en els últims quatre anys, s'ha capgirat una situació financera deficitària fins aconseguir una economia sanejada on creixen les inversions:

Lluís Recoder

Ara podem fer inversions sense estirar més el braç que la màniga


Recoder també ha subratllat les inversions en nous projectes de la ciutat, l'aposta pel medi ambient, i els nous programes de caràcter social.

De la seva banda, el tinent d'Alcalde de Promoció Econòmica i Hisenda, Martí García, ha destacat que els comptes municipals partiran d'un superàvit inicial de més d'un milió d'euros. Martí García creu que amb el nou pressupost s'ha aconseguit un canvi cultural molt important per la ciutat:

Martí Garcia

Assolim un canvi cultural molt imporant com és passar del criteri de gastar amb despesa al criteri de gastar amb seny


Respecte a la Llei d'Hisendes Locals i la reforma de l'IAE, Martí García ha reiterat que confia en la promesa del govern estatal de compensar aquest impost amb més transferències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.