Durao Barroso creu que l'IET hauria de començar a funcionar a finals de 2009


  • Comparteix:

El President de la Comissió Europea, José Manuel Durao Barroso, ha dit que l'Institut Europeu de Tecnologia hauria d'entrar en funcionament com a molt tard a finals de 2009. El Parlament Europeu ha aprovat aquest dimarts en segona lectura la proposta de l'IET.

Aquest nou pas 'aplana el camí', segons Barroso, per a la immediata signatura de Regulació de l'IET per part del Consell i el president del Parlament Europeu.

Per a Barroso, com a tard a finals de 2009 hauria d'estar en disposició de començar el seu treball en temes de la rellevància del canvi climàtic, les energies renovables i la propera generació de tecnologies de la informació i la comunicació.

L'objectiu de l'IET és facilitar i promoure l'associació i la col·laboració entre els móns dels negocis, la recerca i la formació d'alt nivell a tota la Unió Europea.

Recordem que Sant Cugat ha presentat la seva candidatura per a ser seu de l'IET i competeix amb altres ciutats europees i també de l'Estat espanyol, com Segovia.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.