La Cambra de Terrassa sorteja un viatge a Canàries per la campanya de comerç de Nadal


  • Comparteix:

La Cambra de Comerç de Terrassa ja ha iniciat la seva campanya per potenciar el comerç local durant les festes nadalenques. 'Comerç urbà: compra i vola' és el nom d'aquesta iniciativa, que sorteja deu viatges a les Illes Canàries a les poblacions de la demarcació. La campanya rep el suport dels ajuntaments de la demarcació, entre ells el de Sant Cugat.

Enguany, la Cambra deixa enrera el tradicional concurs d'aparadors, per obsequiar als clients dels comerços de la demarcació amb un viatge a les Canàries. Per poder optar a aquest premi, que es sortejarà el 23 de gener, s'ha d'omplir les butlletes que la Cambra lliurarà als establiments comercials fins el 6 de gener, dia en què finalitzarà la campanya.
El responsable de comerç de la Cambra, Jaume Esquerdà, ha explicat perquè ja no es fa el concurs d'aparadors:

Jaume Esquerda

Hem substituït el concurs d'aparadors perquè el sorteig dels viatges ens ha semblat més pràctic


'Comerç urbà: compra i vola' compta amb la col·laboració dels 12 consistoris i les 49 associacions de comerciants de la demarcació, així com de Caixa Terrassa. La Cambra dóna un paper destacat a les associacions de comerciants, ja que són els responsables d'informar els socis comerciants de com obtenir les butlletes i fer la campanya promocional.

Pel que fa a les previsions de les compres nadalenques, Esquerdà ha dit que esperen mantenir els resultats de l'any passat:

Jaume Esquerdà

Som optimistes, tot i tenir en compte problemes com la inflació i els acomiadaments massius a les empreses


D'altra banda, la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa celebra a les dues el tradicional dinar de Nadal amb els mitjans de comunicació per fer balanç del darrer exercici.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.