Una nova guia d'innovació empresarial inclou Creapolis i Hewlett Packard com a exemples

Economia

Publicat el 18/mar/08 per Marina Romero

El parc d'innovació empresarial Creapolis i l'empresa Hewlett-Packard, amb seu a la nostra ciutat, són algunes de les 90 propostes recollides a la 'Ruta de la Innovació', una guia de butxaca editada per l'Ajuntament de Barcelona. Aquesta iniciativa vol mostrar quins projectes de recerca i innovació econòmiques es desenvolupen a la capital i al seu entorn.

La 'Ruta de la innovació' vol mostrar quins són els projectes d'innovació que es fan a Barcelona i al seu entorn. Entre les més de 90 propostes de la guia, hi destaquen el parc de tercera generació Creapolis, que s'inaugurarà el setembre a la nostra ciutat, i l'empresa Hewlett-Packard, amb seu a Sant Cugat.

La guia recull empreses, universitats, escoles, centres de recerca, bars, restaurants i festivals que representen espais d'innovació i que volen ser pròxims als ciutadans perquè els visitin.

El tinent d'alcalde d'Hisenda i Promoció Econòmica de Barcelona, Jordi William Carnes, posa com exemple el sector de l'alimentació, que també s'ha integrat en el camp de la recerca i la investigació.

Jordi William Carnes

Un exemple és l'alimentació, que en els últims anys ha hagut d'incorporar imputs de cultura, de noves teconologies, de disseny...

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'eix de la B-30, que inclou Cerdanyola del Vallès, Rubí i Sant Cugat i que formen part del Catalonia Innovation Triangle (CIT), també queda recollits en aquesta guia amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), el Parc Tecnològic del Vallès i el futur sincrotó.