Rotatek, amb seu a Sant Cugat, es perfila com un dels líders europeus de màquines de impressió


  • Comparteix:

L'empresa Rotatek, amb seu a Sant Cugat, ha obtingut una facturació de 22 milions d'euros al 2007, un 9% més que l'any anterior, i ja exporta els seus equips d'impressió a més de 70 països. L'objectiu de la companyia és continuar treballant en innovació 'per escalar llocs entre les millors empreses d'àmbit mundial del sector de la fabricació de maquinària d'impressió'. Les previsions de venda de Rotatek per aquest 2008 són de 23 milions d'euros.

Rotatek té la fàbrica central a la nostra ciutat amb una plantilla de gairebé un centenar de treballadors. La companyia es va fundar l'any 1972 per fabricar màquines rotatives d'impressió 'offset' i actualment està situada entre les tres empreses líders a Europa en el sector de la fabricació de grans màquines d'impressió.

El mercat de l'empresa amb seu local abarca més de 70 països amb més de 1.500 equips a tot el món. Actualment, Rotatek ven a l'exterior el 95% de la seva producció. Al 2007, el seu principal client va ser Alemanya, seguida de França i l'Índia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.