Boehringer va guanyar 11.000 milions l'any passat


  • Comparteix:

La companyia alemanya Boehringer, amb centre de producció a Sant Cugat, ha incrementat un 3'6% els ingressos durant el 2007. Aquesta xifra suposa que l'empresa alemana va facturar 11.000 milions d'euros l'any passat.

El benefici obtingut es va situar en 1.800 milions d'euros després d'impostos, xifra un 4,8% superior a la de l'any anterior. El nombre de treballadors a tot el món va augmentar en prop de 1.400 persones, fins a un total de 39.800 empleats, xifra que representa un 3,6% més que l'any anterior.

Boehringer té una quota de mercat estable de prop del 2% i ocupa el lloc número 15 en el rànquing de les companyies farmacèutiques. L'empresa està orientada a la investigació per desenvolupar i produir fàrmacs de prescripció. En aquest segment les vendes han augmentat un 4,2%, fins a situar-se en 8.600 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.