Grup XXI es fa amb el 98,5% de la propietat de Celo XXI


  • Comparteix:

El Grup XXI, amb seu a Sant Cugat, aconsegueix el 98,5% del capital de l'empresa Celo XXI, després de l'opa llençada per fer-se amb el 100% del capital. En concret, el grup ha comprat 15.000 accions a 41 cèntims d'euro la participació.

L'adquisició representa el 81% de les accions que encara no eren propietat del grup. D'aquesta manera, el Grup XXI ha sumat un 6,5% de les accions, aconseguint la propietat del 98,50% de l'empresa.

Tot i la compra, Celo XXI seguirà operant en les mateixes àrees que composen el grup com són l'activitat immobiliària, la salut i l'aviació corporativa.

El pla estratègic 2008-2010 preveu el creixement de les àrees de salut i d'aviació corporativa. El grup pretén obrir un mínim de cinc centres de salut durant el 2008 i un total de set centres en els pròxims dos anys. A més, preveu l'augment del capital social de l'àrea d'aviació fins el sis milions d'euros, alhora que incorporarà nous avions en propietat en el període 2008-2009.

En l'àrea immobiliària, Celo XXI té previst centrar-se en promocions vinculades als serveis com residències per a gent gran i per a joves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.